tehran isogam tehran isogam .

tehran isogam

نصب ايزوگام

قبل از نصب بايد به چه نكاتي توجه كنيم؟

  • اگر احتمال مي­دهيد كه حين كار يا بعد از اتمام كار به زودي شاهد بارش خواهيد بود، ايزوگام­كاري را به زمان ديگري موكول كنيد. فرقي نمي­كند كه اين بارش سبك باشد يا سنگين؛ برف باشد يا باران يا تگرگ.
  • اگر هوا سرد است به طوري كه دما­سنج دماي زير ۵ درجۀ سانتي­گراد را نشان مي­دهد؛ نصب ايزوگام را آغاز نكنيد. زيرا سردي هوا، خصوصا زير دمايي كه ذكر شد، باعث كم شدن خاصيت الاستيكي ايزوگام مي­شود و ممكن است لايه­هاي ايزوگام، شكل مطلوب را به خود نگيرد.
  • سطح مورد نظرتان بايد تميز و خشك باشد. حتي ذره­اي گرد و خاك، غبار و يا هرگونه آلودگي ديگري بر روي آن نباشد.
  • گوشه­ها و هرجايي كه زاويه ۹۰ درجه دارد، بايد به وسيلۀ سيمان ماهيچه­كشي شود. اين كار را مي­توانيد به نصاب ايزوگام بسپاريد؛ زيرا نبايد ايزوگام را روي زاويه ۹۰ درجه نصب كرد.
  • بعد از پايان يك رول، هنگام نصب رول بعدي، دقت كنيد كه كنارۀ رول­ها روي يكديگر قراربگيرند و هم پوشاني داشته باشند. اين كار از ايجاد درز در بين رول­ها جلوگيري كرده و مانع از نشت مي­شود.

آغاز نصب ايزوگام

  1. بعد از جارو كردن و شست­ و شوي كامل سطح مورد نظر، وسايل را هم به مكان ديگري منتقل مي­كنيم. مثلا مخزن آب، آنتن زميني و … همگي از روي سطح برداشته مي­شوند.
  2. اگر ترك­هاي بزرگي روي سطح وجود دارد به طوري كه شكاف آن بيش از يك سانتي­متر است، بايد به وسيلۀ خمير ماستيك يا سيمان آن را برطرف كرد. اگر براي پر كردن اين شكاف، قصد داريد از خمير درزگير استفاده كنيد، قبل از شروع نصب ايزوگام ابتدا بايد مطمئن شويد كه خمير درزگير خشك شده است.
  3. براي شروع ابتدا بايد مشعل­ها را روشن كرد و شعله­شان را تنظيم كنيم. بعد از آن به اندازه­گيري قسمتي از ناودان مي­پردازيم.
  4. تمام سطح كار را ۹۰ سانت ۹۰ سانت، در عرض، علامت مي­زنيم. سپس يك لايه ايزوگام به اندازۀ ۵۰ در ۵۰، قيفي شكل در داخل ناودان نصب مي­كنيم و مطمئن مي­شويم كه كاملا با بدنۀ لوله اتصال پيدا كرده است.
  5. اگر بر روي پشت ­بام، منبع­هاي آب و يا كولر قراردارد، يك ايزوگام يك لايۀ دو متري در زير هر كدام از وسايل نصب مي­كنيم.
  6. همان­طور كه قبلا گفته شد، بايد رول ده متري ايزوگام را كامل باز كنيم و آن را تقسيم بر دو كنيم. يعني دو قسمت پنج متري ايزوگام داشته باشيم. سپس از نقطۀ وسط نصب ايزوگام را شروع مي­كنيم. چرا بايد اين كار را كرد؟ زيرا اگر از ابتداي رول، ايزوگام ­كاري آغاز شود، ايزوگام صاف نيست و خط­ تنظيم، كج قرار مي­گيرد.
  7. رفت و برگشتي به چپ و راست حركت مي كنيم تا رديف­هاي لايۀ نصب شده را به اندازۀ ۱۰ سانتي­متر پوشش بدهيم و هم­پوشاني رديف­ها كاملا انجام شود.
اگر قسمتي كه بايد مشعل را روي آن بگيريم، داراي نايلوني قطور است، بايد نخست، نايلون را از روي سطح برداريم تا از ضخامت كاسته شود و بتوانيم به وسيلۀ حرارت دهي، پلي­استر را سوزانده و ايزوگام را بچسبانيم.
  1. بعد از حرارت­دهي و تنظيم ايزوگام در سطح مورد نظر، از مركز، لايۀ ايزوگام را به اطراف خوابانده و تلاش مي­كنيم كه هوا در زير عايق حبس نشود و چين و چروك ايجاد كند.
  2. مرحلۀ آخر نصب ايزوگام، جوشكاري و همپوشاني آن مي­باشد كه بايد دقيق و با شعلۀ اندك صورت گيرد.
فردي كه در ايزوگام­ كاري مهارت دارد، اين همپوشاني و جوشكاري را به وسيلۀ ابزاري به نام كمچه انجام مي­دهد
  1. بعضي از رول­هاي ايزوگام پاشنه درآورده اند. يعني شكسته يا چين خورده اند. اين رول­ها را بايد با مشعل حرارت داد و بعد آرام باز كرد. اين كار براي جلوگيري از پارگي عايق است.

برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۵۲:۴۹ توسط:isogam موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :